Wie niet weg is, is gezien.

Jij moet verstoppen!

De Dame zit duidelijk in de fase van heldere communicatie.

Het is zondagochtend om 08.15. Zelf sta ik nog midden in de woonkamer in mijn koffie te roeren en moet dus haast maken. Vanuit eerdere ervaringen weet ik dat een eenmaal gestart spel verstoppertje onmogelijk te onderbreken is.   

Paniek

Eén, twee, drie…

De paniek slaat toe! Snel zet ik mijn koffie op tafel en kijk verward om mij heen op zoek naar een geschikte verstopplek.

Vier, vijf zes, zeven. Shit. Nu moet ik echte opschieten! Snel duik ik achter het gordijn en hoor met ingehouden adem acht, negen, tien. Dan rennen de kleine voetjes de kamer door. 

Verstoppertje met een peuter

Na enkele vruchteloze pogingen mij te vinden achter een bos bloemen en een kussen valt haar oog op het gordijn.

De voetjes komen steeds dichter bij en blijven vlak voor mij staan. Mijn ademhaling stokt en vanaf de andere kant van het gordijn hoor ik een zacht gegniffel. Dan wordt heel subtiel het gordijn aan de kant geschoven en komt De Dame naast mij staan.

Wij zijn echt goed verstopt papa. 

- Mis geen update - 
Abonneer je op HLVEV
Ik beloof niet te spammen. Je kunt op ieder moment uitschrijven. 
Invalid email address

1 gedachte over “Wie niet weg is, is gezien.”

  1. Leuk hè zo,n luttje wichie
    Nog even en Lev doet vrolijk mee!!
    Gaan de samenzweerders papa met z,n tweetjes zoeken!!
    Mag papa wel een hele goeie verstopplek zoeken!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *