Dikke tips

Onderstaand websites die meer dan de moeite waard zijn. Wil je zelf genoemd worden op deze pagina? Neem dan even contact met ons op. 

In Nederland zijn prachtige initiatieven die zorgen dat laatste dromen uitkomen. Stichting TuTu koppelt deze initiatieven en gezinnen met een terminaal zieke ouder aan elkaar. Door contacten te leggen met betrokken instanties en alles vervolgens tot in de kleinste details te regelen, helpen we mee om nú herinneringen te maken voor later. 

Maar ook als er zulke specifieke wensen zijn dat ze niet of niet helemaal door bestaande partijen kunnen worden vervuld, zijn wij er om te helpen. Met een wens op maat. Omdat we weten hoe belangrijk het is om niet vergeten te worden.

WoeWoe Knutselen

Bij WoeWoe vind je (duurzame) knutselpakketten, teken-/ en knutselspullen en bouwspeelgoed voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Maak met de knutselpakketten van Pakje Plezier de mooiste creaties van gerecycled materiaal, kleur een kartonnen speelhuisje of maak de grootste bouwwerken met de plant-based bouwblokjes van BiOBUDDi.

Op zoek naar knutselinspiratie? Neem dan zeker een kijkje op onze blog!

Op Dadventures schrijft Bart over zijn avonturen (en het gebrek daaraan) als vader van drie. Hij deelt ervaringen, tips en meer. Zo probeert hij een stukje bij te dragen aan bewust vaderschap.

Heel erg leuk om te lezen!

DaVentures - Bart - Vader van drie

Bij Mini Dutch vind je babyproducten als speenkoorden, bijtringen, rammelaars, dekentjes, wagenhangers, speentjes en meer. De meeste producten zijn handgemaakt, en dus uniek! Het is mogelijk kleurcombinaties aan te passen naar je eigen stijl.

Meer weten? neem dan een kijkje op onze webshop of mail naar info@minidutch.nl

She Can Blog is een blog vol met tips en tutorials voor bloggers en creatieve ondernemers die hun business digitaal runnen! Je vindt tips voor het opzetten van een blog, over de in- en outs van affiliate-marketing, zoekmachine-optimalisatie (SEO), digitaal ondernemen en nog veel meer.

Ook kun je bij Angie – de eigenaar van dit blog – terecht voor goede Pinterest-tips en haar Pinterest-diensten.

She-Can-Blog

Best9Moms helpt (aanstaande) mama’s en hun partners bij het vinden van de ideale balans tussen werk, gezin en zichzelf, door middel van online coaching.

Daarnaast kun je bij Best9Moms terecht voor online trainingen tijdens je zwangerschap en het herstel van je bevalling. Vergeet ook niet om het gratis eBook en de gratis kraambed folder te downloaden en een kijkje te nemen op de informatieve blog.

Mama Sharon werd in 2020 voor het eerst moeder en er ging een nieuwe wereld voor haar open, een die ze soms erg overweldigend vond. Hierdoor had ze erg veel vragen, waar ze niet altijd direct antwoord op kreeg.

Ze besloot om het ouderschap aan te gaan als een groot avontuur, waar ze onderweg de kuilen en beren probeerde te ontwijken en de antwoorden op haar vragen probeerde te vinden. Hierover lees je meer op haar blog of Instagram. 

Mama Sharon