Over HLVEV

In juli van het jaar 2020 ben ik de vader geworden van onze mooie dochter Evi en in november van het jaar 2022 kwam daar onze zoon Lev bij. Vanaf het moment dat ik wist dat ik vader zou worden, veranderde er heel veel. Maar er bleef ook verbazingwekkend veel precies hetzelfde.

Bij ‘Het Leven van een Vader’ begrijpen we precies wat het betekent om een vader te zijn. Daarom delen we graag onze kennis en ervaringen met jou. We weten hoe het is om te jongleren tussen werk, gezin en hobby’s en hoe belangrijk het is om tijd door te brengen met je kinderen.

Ons doel is om vaders te helpen het beste uit hun vaderschap te halen. Of je nu een jonge vader bent die nog moet wennen aan het ouderschap of een ervaren vader die op zoek is naar nieuwe ideeën en tips.

Wat je op ‘HLVEV – Het leven van een vader’ vindt is de wereld door de ogen van een beginnend vader. Korte terugblikken op de zwangerschap, de belevenissen tijdens de bevalling en de eerste nachten met een krijsende baby op de arm. De onderwerpen worden hier besproken met een hele dikke knipoog en een dappere poging tot humor.  

Mocht je tips hebben of zelf een leuke ervaring? Neem dan even contact op. 

Dikke doei!

Rolf